Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008.

Το βιβλίο μου η Παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 γράφτηκε κυρίως για τρείς λόγους :

1ον: Να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το "χρονικό" της παγκόσμιας και ελληνικής οικονομικής κρίσης.

2ον: Να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερομενο να αποκωδικοποιησει τη συχνά δυσνοητη "ορολογία" της οικονομικής κρίσης και να κατανοήσει έννοιες που συχνά τον μπερδευουν.

3ον: Να δώσει μία δική του πρόταση για την έξοδο από την οικονομική κριση.

Περιλαμβάνει πέντε ενότητες. Στην πρώτη ενότητα γίνεται αναφορά στην παγκόσμια και Ευρωπαϊκή οικονομική κρίση και την αρχιτεκτονική της Ευρωζωνης ενώ ακολουθεί ιστορική αναδρομή των χρηματοπιστωτικων κρισεων. Στη δεύτερη ενότητα αναλυεται η πολιτική οικονομία της οικονομικής κρισης. Η τρίτη ενότητα προσπαθεί να "μεταφράσει" τούς συχνά δυσνοητους όρους της οικονομικής κρισης. Η τέταρτη ενότητα ανατεμνει τις εξελίξεις της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής οικονομικής κρίσης ως τις εκλογές του 2012. Η πέμπτη ενότητα αναλύει τις επιπτώσεις του PSI και των μνημονιων στη ζωή μας και προτείνει λύσεις για να ξαναμπει η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Εκδόθηκε στη Χίο σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Αλφα Πι και μπορείτε να το παραγγειλετε στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας στο μενου επικοινωνία του marketing in chios. Επίσης είναι διαθέσιμο στις βιβλιοθήκες του Μεσογειακου Κολλεγίου Αθηνας και Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χιο με ISBN: 978-960-6798-64-1.

Τη συνέντευξη για το βιβλίο μου μπορείτε να την παρακολουθησετε στο you tube εδω: https://youtu.be/AgySKUf68wU